egypluszegy – pici and the city

Folytatom a kedvenceim sorát, ezúttal ruhákkal, nem is akármilyenekkel, rögtön Budapest legmenőbb darabjaival! Ismerjétek meg (bár csodálkoznék, ha ez még eddig nem történt volna meg) a pantallók koronázatlan királynőjét, Schwertner Jankát, és az ő iszonyú menő világát, a pici and the city-t!

„Ruhatervezőként végeztem, majd elcsábított az idegenforgalom és a városimádat, így a varrógép mellé első gyermekem születésekor találtam vissza. Azóta is itt ülök.

Csecsemőknek és kisgyermekeknek készítek öltözékeket, a szabadág, felfedezés és vidámság jegyében. Pantallóimat egyenként látom el koptatóval, hogy egy babának se kelljen visszafognia magát.
Tedd le a flaszterre, és fedezzétek fel együtt a világot! Nézzük meg Ő merre menne, mihez nyúlna.

Szeretem, hogy számos kombinációs lehetőség rejlik a ruháimban. Kedvencem a fekete és a fehér, de állandó szereplő a szürke, egészen krémestől a grafitig. Az alapszíneket egészítem ki mindig egy-egy friss szezonális színnel és a csíkos pöttyös mintákkal. Megunhatatlanok számomra!

A ruhák Budapesten készülnek. A koptatók mind maradék bőrök, ezzel is támogatva egy picit fentarthatóbb világot. Szabás közben az anyagdarabokat elteszem, hiszen számos tervem van még velük. Most éppen kis sapkák készülnek koraszülött babáknak ajándékba. De tervemben vannak workshopok nagytesóknak.

Nem vagyok gyár, így benne van minden darabban az adott nap élménye. Szeretem őket, de szívesen adom át Neked és Babádnak, hogy jól érezze magát benne.” janka

 

/// egypluszegy: Egy sorozatot indítok most itt a blogon egypluszegy címmel, ahol végre én is bemutatom nektek a kedvenceimet. Minden héten lesz egy poszt, amiben egy-egy általam felettébb kedvelt márkát/céget/tervezőt mutatok be, mégpedig annak apropóján, hogy láthatóan hasonló az ízlésünk a minták terén. ///

Vélemény, hozzászólás?